Δελτία τύπουΕκδηλώσειςΗμερίδα συνεργασίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

15 Μαΐου, 2019

Ημερίδα και σεμινάριο, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, διοργάνωσε ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου.

Στα πλαίσια της πολύπλευρης δραστηριότητας του Συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο – ημερίδα την Πέμπτη 9 Μαΐου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Σε συνεργασία με την καθηγήτρια κα Δέσποινα Χατζηδιάκου, έγινε θεωρητικό μάθημα από εκπαιδευτές του Συλλόγου μας στο οποίο οι φοιτητές και φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν τις βασικές αρχές της τέχνης της ιστιοπλοΐας στην θεωρία.
Στη συνέχεια το Σάββατο 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε πρακτική εξάσκηση με ιστιοπλοϊκά σκάφη κατά την οποία οι φοιτητές και οι φοιτήτριες εφάρμοσαν στην πράξη όσα διδάχθηκαν. Στην δράση αυτή έλαβαν μέρος περίπου 25 φοιτητές.
Στιγμιότυπα από την ημερίδα
https://www.asiathr.gr/wp-content/uploads/2019/05/received_2225648937765096.jpeg
https://www.asiathr.gr/wp-content/uploads/2019/05/received_2025991491040378.jpeg

OUR SPONSORS

zairis
salahouris
stirixis
plazahotel
dingo2

Offshore Yatching Club of Rhodes © 2018. All rights reserved

Ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου, με αίσθημα ευθύνης, προσαρμόζει τις δραστηριότητές του, σύμφωνα με τις κυβερνητικές εντολές για την αντιμετώπιση της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Σε αυτά τα πλαίσια, αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας οι αγώνες ενώ το σεμινάριο κανονισμών αγώνων θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη.

Αναλυτικά, μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση εδώ ενώ στο τμήμα των Νέων του site μας μπορείτε να ενημερώνεστε για σχετικές ανακοινώσεις.