ΑνακοινώσειςΚορωνοϊόςΣημαντικάΑνακοίνωση ΑΣΙΑΡ Ρόδου σχετικά με τον κορωνοϊό

5 Απριλίου, 2020

Φίλοι ιστιοπλόοι

Τα γεγονότα που βιώνουμε την τελευταία περίοδο είναι πρωτόγνωρα και άκρως ανησυχητικά. Σε τέτοιες κρίσιμες καταστάσεις σημαντική καταφυγή για τον καθένα είναι η συσπείρωση στην οικογένεια και η στήριξη της.

Ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου έχει αποδεδειγμένα καταξιωθεί στη συνείδηση των μελών του σαν μια ευρύτερη οικογένεια. Έτσι κάτω από αυτό το πρίσμα το ΔΣ πρώτα και κύρια θα ήθελε να επικοινωνήσει με όλα τα μελή και να εκφράσει την σκέψη του προς τον καθένα από σας και να τονίσει τη δεδομένη συσπείρωση και αλληλεγγύη του καθενός από εμάς προς όλους τους υπόλοιπους. Απόλυτη πεποίθηση μας είναι ότι σύντομα θα ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα και θα μπούμε στην κανονικότητα.

Εν συνεχεία θα θέλαμε να παραθέσουμε και κάποιες ενημερώσεις για την γενικότερη κατάσταση του Συλλόγου σε σχέση με τις τρέχουσες εξελίξεις.

Ως γνωστό με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ματαιώθηκε η γιορτή της Αποκριάς στο Σύλλογο πριν ακόμα το επίσημο κράτος το επιβάλει δια νόμου.

Αναστολή αγώνων

Στη συνεχεία εκδόθηκε από την ΕΙΟ εγκύκλιος που αναστέλλει μέχρι νεωτέρας όλους τους αγώνες. Σύμφωνα λοιπόν με τις εξελίξεις θα ενημερωθείτε εγκαίρως για τις τροποποιήσεις στο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Σεμινάριο κανονισμών αγώνων

Ήδη το ΔΣ στα πλαίσια των κυβερνητικών εντολών συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη για την διευθέτηση των αναγκών του Συλλόγου.

Στα πλαίσια αυτά αποφασίστηκε από το Δ.Σ., ότι το προγραμματισμένο σεμινάριο για τους κανονισμούς που θα πραγματοποιηθεί από τα μελή μας, Διεθνείς Κριτές Γιάννη Κλείδωνα και Τάσο Φώτη θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη. Ο χρόνος πραγματοποίησης του όπως και όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες περί αυτού θα αναρτηθούν σύντομα στο site του Συλλόγου.

* Πιθανή ημερομηνία : Κυριακή 12 Απριλίου στις 11.00π.μ.

Θα ακολουθήσει με τηλεδιάσκεψη, η ετήσια ενημέρωση των κυβερνητών και των πληρωμάτων, σχετικά με τις αλλαγές των συστημάτων καταμέτρησης κ.ά.

Κάρτα υγείας και αθλητικές ταυτότητες

Δεν υπάρχει αναστολή διαδικασίας από την Ε.Ι.Ο./Ε.Α.Θ. για την κάρτα Υγείας σας και την ανανέωση της Αθλητική σας Ταυτότητας. Το Δ.Σ. σας προτείνει να μην επισκεφτείτε τον γιατρό σας αυτήν την επικίνδυνη περίοδο. Αν δε στο μέλλον επιβάλουν επιπλέον εξετάσεις, θα είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες τους. Με δική του πρωτοβουλία και ευθύνη ο καθένας μας θα αποφασίσει αν θα τις ανανεώσει.

* Θα σας ενημερώνουμε σχετικά για κάθε θέμα και συνεχώς μέσω του site μας asiathr.gr.

Σκοπός μας είναι να παραμείνουμε ενωμένοι, να κινητοποιήσουμε όλα τα μέλη μας μέσω site μας.

Από το Δ.Σ. του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

OUR SPONSORS

zairis
salahouris
stirixis
plazahotel

Offshore Yatching Club of Rhodes © 2018. All rights reserved