ΑνακοινώσειςΕκπαίδευσηΣχετικά με τις τηλεδιασκέψεις

12 Απριλίου, 2020

Ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου, θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως, για την επιτυχή διαδικτυακή παρουσιάση του σεμιναρίου «Κανονισμοί αγώνων»:

  • Τον Γιάννη Κλείδωνα, ο οποίος έστησε την διαδικτυακή ρύθμιση, λειτουργία και την τεχνική υποστήριξη στην πρωτοβουλία του Δ.Σ. να ανοίξει ένα νέο σημαντικό παράθυρο επικοινωνίας και επιμόρφωσης των μελών μας
  • Τους Οργανωτές και παρουσιαστές του Σεμιναρίου Διεθνείς Κριτές Τάσο Φώτη και Γιάννη Κλείδωνα
  • Τους Συμμετέχοντες αλλά και σε αυτούς που Δήλωσαν συμμετοχή και δεν μπόρεσαν σήμερα να συνδεθούν.
  • Όλους αυτούς που συμμετείχαν ενεργά στην ενημέρωση μας μέσω SMS, μέσω της πληροφόρησης μέσω του site μας και αυτούς που μας βοηθούσαν τηλεφωνικά για να επιλύσουμε τεχνικά προβλήματα σύνδεσης. Δεν αναφέρω ονόματα, τους γνωρίζετε!
  • Τον συνεργάτη ενημέρωσης του site μας, Μιχόπουλο Χάρη, για την άμεση και επιτυχημένη κατασκευή – ανάρτηση των ενημερώσεων και οδηγιών.

Για να βελτιώσουμε την νέα διαδικασία της διαδικτυακής επικοινωνίας και να φέρουμε κοντά μας όσους δεν Δήλωσαν Συμμετοχή για διάφορους λόγους αλλά και όλους αυτούς που δεν ήταν ενεργοί τα τελευταία χρόνια, θα μπορούσατε να γράψετε τις προτάσεις σας και τις παρατηρήσεις στο E-mail μας info@asiathr.gr, σχετικά με την διαδικασία ενημέρωσης, σύνδεσης, παρουσίασης και βοήθειας. κ.ά.

Κυβερνήτες, μπορείτε και εσείς να έχετε την δική σας τηλεδιάσκεψη με το πλήρωμα σας ή και με άλλη ομάδα που θα δημιουργήσετε. Πληροφορίες θα μπορείτε να βρείτε στο site μας σύντομα.

Μένουμε στην στεριά, μένουμε στο σπίτι μας αλλά όλοι μαζί με τις Τηλε – ενημερώσεις, εκδηλώσεις και παρουσιάσεις του Συλλόγου μας.

Θα πρέπει να μπαίνετε συχνά στο site του Συλλόγου (στην επιλογή ΝΕΑ) για να ενημερώνεστε.

Θα ακολουθήσουν : η τηλεδιάσκεψη «Ενημέρωση των Κυβερνητών». Μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι. κ.ά.

Ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκριση σας να συμμετάσχετε. Περιμένουμε τις προτάσεις και τις απόψεις σας στο E-mail μας info@asiathr.gr.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ.Ι.Α.Θ. ΡΟΔΟΥ

previous
Σεμινάριο: Παρουσίαση Κανονισμών Ιστιοπλοΐας

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/432281941.linuxzone123.grserver.gr/asiathr/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Καλή Ανάσταση

OUR SPONSORS

zairis
salahouris
costa_lindia_logo

Offshore Yatching Club of Rhodes © 2018. All rights reserved