ΑγώνεςΔελτία τύπουΠρωτάθλημαΔελτίο Τύπου: ΤΑΜΑ 2020

29 Ιουνίου, 2020

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 4-5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ «ΤΑΜΑ 2020» ΤΟΥ ΑΣΙΑΘ ΡΟΔΟΥ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ), θα διοργανώσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ΤΑΜΑ 2020 το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου. Ο αγώνας θα έχει προορισμό την Σύμη και συγκεκριμένα  τον Πανορμίτη.

Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου από τη Ρόδο και τα σκάφη που θα λάβουν μέρος θα τερματίσουν στον όρμο του Πανορμίτη, εκτελώντας το πρώτο σκέλος του αγώνα. Την Κυριακή το πρωί, μετά τον εκκλησιασμό, στην προβλήτα που βρίσκεται μπροστά από την θαυματουργή Ιερά Μονή του Πανορμίτη θα πραγματοποιηθεί  ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός των σκαφών. Στη συνέχεια τα σκάφη θα εκκινήσουν από τον Πανορμίτη και θα επιστρέψουν στη Ρόδο εκτελώντας το δεύτερο σκέλος του αγώνα.

Για την διασφάλιση της υγείας των αθλητών, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την αυστηρή τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και υπό τον έλεγχο και εποπτεία της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής που έχει ορίσει ο Σύλλογος.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/432281941.linuxzone123.grserver.gr/asiathr/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Αγώνας ΤΑΜΑ 2020

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/432281941.linuxzone123.grserver.gr/asiathr/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Αγώνας Σύμη 2020

OUR SPONSORS

zairis
salahouris
costa_lindia_logo

Offshore Yatching Club of Rhodes © 2018. All rights reserved