ΑνακοινώσειςΣημαντικάΕκλογές ΑΣΙΑΘΡ 2021 – Κυριακή 25/4/2021

15 Απριλίου, 2021

Α. Η συμμετοχή μας είναι σημαντική για το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών, οι οποίες θα γίνουν την Κυριακή 25/4/2021 με ψηφιακό τρόπο μέσω του κρατικού πληροφοριακού συστήματος ΖΕΥΣ (https://grnet.gr/services/digital-services/zeus).

Η ηλεκτρονική αυτή διαδικασία είναι απολύτως προστατευμένη, πραγματοποιείται σε ασφαλές περιβάλλον της Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ και χρησιμοποιείται Πανελλαδικά σε ηλεκτρονικές διαδικασίες Γενικών Συνελεύσεων και Αρχαιρεσιών ακόμα και στα υψηλότερα επίπεδα (χρησιμοποιήθηκε επίσης πρόσφατα κι από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία).

Προκειμένου να συμμετάσχουμε στην ηλεκτρονική διαδικασία των Αρχαιρεσιών θα πρέπει να αποστείλουμε με email στο asiathr1989@gmail.com Ονοματεπώνυμο, Κινητό τηλέφωνο και ΑΦΜ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στην ηλεκτρονική διαδικασία των Αρχαιρεσιών ώστε να γίνει η ταυτοποίηση μας μέσω του Taxisnet. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να γνωρίζουμε τα Username και Password (Όνομα χρήστη και Κωδικό) του Taxisnet μας.

 

Β. Ακολουθούν οι προϋποθέσεις ώστε να μπορούμε να συμμετέχουμε ως ψηφοφόροι ή υποψήφιοι ή και τα δύο.

  1. Για την συμμετοχή μας στη Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία των Εκλογών πρέπει να ήμασταν ταμειακά ενήμεροι την Τετάρτη 14/4/2021 (δηλαδή να έχει κατατεθεί μέχρι και η συνδρομή τουλάχιστον του 2020), ώστε να συμπεριληφθούμε στη λίστα με τα μέλη που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου. Η λίστα έχει δημοσιευθεί και μπορείτε να την βρείτε εδώ. Αν το όνομα κάποιου δε βρίσκεται ενώ κατά την άποψη του θα έπρεπε, μας ενημερώνει μέσω email στο asiathr1989@gmail.com μέχρι Παρασκευή 16/4/2021.
  2. Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον ένα έτος από την εγγραφή τους στον ΑΣΙΑΘΡ έως τις 14/04/2021.
  3. Αποστολή των στοιχείων μας (Ονοματεπώνυμο, Κινητό τηλέφωνο, email και ΑΦΜ) με email στο asiathr1989@gmail.com το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 21/4/2021, ώστε να συμπεριληφθούμε στη λίστα για όσους θα συμμετέχουν στη διαδικτυακή διαδικασία. Η λίστα αυτή θα αποσταλεί στον διαχειριστή της διαδικτυακής διαδικασίας της Γενικής Συνέλευσης και Αρχαιρεσιών και στο σύστημα ΖΕΥΣ.

 

  • Όσοι επιθυμούμε να είμαστε υποψήφιοι το αναφέρουμε με αίτημα μας με αποστολή νέου email στο asiathr1989@gmail.com το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 21/4/2021, αναλόγως σε ποια από τις παρακάτω λίστες επιθυμούμε να είμαστε υποψήφιοι. Ακολουθούν παραδείγματα για το αίτημα μας για να συμπεριληφθούμε στις παρακάτω λίστες, πχ:

 

<<Εγώ, ο/η ________________ αιτούμαι να εγγραφώ στη λίστα για τη θέση του υποψήφιου Προέδρου στις εκλογές του ΑΣΙΑΘΡ 2021.>>

<<Εγώ, ο/η ________________ αιτούμαι να εγγραφώ στη λίστα για τα υποψήφια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στις εκλογές του ΑΣΙΑΘΡ 2021.>>

<<Εγώ, ο/η ________________ αιτούμαι να εγγραφώ στη λίστα για την Εξελεγκτική Επιτροπή στις εκλογές του ΑΣΙΑΘΡ 2021.>>

*Επιλέγουμε να συμμετάσχουμε σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ από τις παραπάνω λίστες.

 

Με την αποστολή του email μας στο asiathr1989@gmail.com μας με τα στοιχεία μας παρέχουμε τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μας για τη διακράτηση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μας καθώς και την αποστολή τους στον διαχειριστή της διαδικτυακής διαδικασίας της Γενικής Συνέλευσης και Αρχαιρεσιών και στο σύστημα ΖΕΥΣ.

 

Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε τροποποίηση και πληροφόρηση μέχρι και την Πέμπτη 22/4/2021. Για την διαδικτυακή διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα και λεπτομερώς.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/432281941.linuxzone123.grserver.gr/asiathr/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Λίστα μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου σε Γ.Σ. & Εκλογές ΑΣΙΑΘΡ 2021
next
Ενημέρωση Αλλαγών στους Κανονισμούς Ιστιοπλοΐας

OUR SPONSORS

zairis
salahouris
plazahotel

Offshore Yatching Club of Rhodes © 2018. All rights reserved