ΑνακοινώσειςΕκπαίδευσηΕυχαριστήριο για την Παρουσίαση Αλλαγών στους Κανονισμούς Αγώνων Ιστιοπλοΐας

19 Απριλίου, 2021

Παρουσίαση Αλλαγών Κανονισμών Αγώνων Ιστιοπλοΐας

ΡΟΔΟΣ 19/4/2021

 

Ευχαριστούμε τον Εθνικό Κριτή Αναστάσιο Φώτη και τον επίσης Εθνικό Κριτή και μέλος της Ανώτατης Επιτροπής Ενστάσεων και Εφέσεων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Ιωάννη Κλείδωνα, για την επιτυχημένη Παρουσίαση των Αλλαγών και Τροποποιήσεων των Ιστιοπλοϊκών Κανονισμών.

Όσοι δεν την παρακολούθησαν, έχασαν μια διαφορετική ετήσια επιμορφωτική εκδήλωση του Συλλόγου μας. Όσοι το παρακολούθησαν, βοηθούν τους διοργανωτές και το Δ.Σ. να συντηρεί και να ανεβάζει το μορφωτικό και αγωνιστικό επίπεδο του Συλλόγου μας. Η άψογη παρουσίαση εξειδικευμένων θεμάτων με παραδείγματα πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 18/4/2021, διαδικτυακά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, παλαιών και νέων ιστιοπλόων, μέχρι το τέλος.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοηθούν το Σύλλογο μας με την αφιλοκερδή προσπάθεια τους και το μεράκι τους, σε κάθε μια από τις διοργανώσεις μας, να μας μεταδώσουν με επιτυχία τις γνώσεις τους.

«Ειδικά αυτήν την δύσκολη περίοδο της πανδημίας μένουμε Ενωμένοι Συμμετέχοντας και Παρακολουθώντας τις Ενημερώσεις και Εκδηλώσεις του Συλλόγου μας».

 

Θα ενημερωθείτε το επόμενο διάστημα για το δεύτερο μέρος της Παρουσίασης το οποίο θα συμπεριλαμβάνει:

α) επεξήγηση σύνθετων περιπτώσεων εφαρμογής των κανονισμών ιστιοπλοΐας με παραδείγματα και αναλυτική περιγραφή, ως επίσης

β) την ενημέρωση στις αλλαγές στα συστήματα καταμέτρησης σκαφών ανοικτής θάλασσας που θα ισχύουν το 2021.

 

OUR SPONSORS

zairis
salahouris
costa_lindia_logo

Offshore Yatching Club of Rhodes © 2018. All rights reserved