ΑγώνεςΑνακοινώσειςΠρωτάθλημαΑγώνας Όρτσα Πρίμα 2021

23 Ιουνίου, 2021

Πληροφορίες αγώνα ΟΡΤΣΑ ΠΡΙΜΑ 2021

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Ιουλίου και θα αποτελείται από δύο ιστιοδρομίες.

 1. Σαβ, 3-7-2021, Ρόδος
 2. Κυρ, 4-7-2021, Ρόδος

 

Ειδικές πληροφορίες

Για τον αγώνα αυτό θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Κυβερνητών την Παρασκευή 2/7 στις 21.30 στα γραφεία του Συλλόγου στο Νεώριο.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι Κυβερνήτες είναι:

 1. Φόρμα δήλωσης συμμετοχής του σκάφους, η οποία πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη για να γίνει αποδεκτή. Θα γίνει έλεγχος των αριθμών αθλητικής ταυτότητας για να εξακριβωθεί αν είναι ενεργές-σε ισχύ.
 2. Πιστοποιητικό καταμέτρησης σκάφους για το 2021.
 3. Ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο σκάφους (να είναι εμφανής η κάλυψη για αγώνες).
 4. Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης σκάφους (Π.Γ.Ε.) σε ισχύ.
 5. Συνδρομή συμμετεχόντων του σκάφους για τον αγώνα (εξαιρούνται νέοι ιστιοπλόοι που συμμετέχουν στον πρώτο τους αγώνα). Ταμειακώς εντάξει θεωρούνται όσοι έχουν εξοφλήσει μέχρι και τη συνδρομή τουλάχιστον του 2020.
 6. Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο πρέπει οι Κυβερνήτες να προσκομίσουν για κάθε μέλος του πληρώματος βεβαίωση αρνητικού τεστ (το τεστ να γίνει πριν τον αγώνα έως 48 ώρες για PCR test και Rapid test και έως 24 ώρες για Self test).
  Για PCR test και Rapid test αποδεκτή βεβαίωση είναι από μικροβιολογικό εργαστήριο ή από https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19.
  Για Self test αποδεκτή βεβαίωση θα είναι μόνο αυτή που θα γίνει μέσω του συνδέσμου https://self-testing.gov.gr/, κατηγορία <<Δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19>>.

  ***Εξαιρούνται
  όσοι προσκομίσουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (με ημερομηνία  τουλάχιστον 14 μέρες πριν από την ημερομηνία του αγώνα) ή πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ 2 έως 9 μήνες μετά τη νόσηση.
  https://gga.gov.gr/images/odigies_athlitsmos_lockdown_27_06_2021.pdf.

 

 • Η Φόρμα δήλωσης συμμετοχής και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, θα προσκομιστούν στην Συγκέντρωση Κυβερνητών (δε θα γίνει η αποστολή τους μέσω email).
 • Οι Κυβερνήτες να ενημερώσουν το πλήρωμα τους να φροντίσουν την κατάθεση δικαιολογητικών για έκδοση Αθλητικής Ταυτότητας 2021.
 • Αν κάποιος Κυβερνήτης ψάχνει άτομα για πλήρωμα σε αγώνα/ες, μπορεί να στείλει email στο asiathr1989@gmail.com δηλώνοντας <<Αναζητώ πλήρωμα για τον αγώνα _____. Υπάρχουν _____διαθέσιμες θέσεις. Τηλέφωνο επικοινωνίας_________>>
 • Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει σε αγώνα και δεν έχει καταφέρει να βρει σκάφος στο οποίο να είναι πλήρωμα, μπορεί να στείλει email στο asiathr1989@gmail.com δηλώνοντας <<Επιθυμώ να συμμετέχω στον αγώνα _____. Τηλέφωνο επικοινωνίας_________>>

 

Σχετικά αρχεία και σύνδεσμοι:

 

Πληροφορίες,  Έφορος Αγώνων – Μιχάλης Κασιώτης, 6948503533

OUR SPONSORS

zairis
salahouris
plazahotel

Offshore Yatching Club of Rhodes © 2018. All rights reserved